Linjat “elizabeth nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Card image cap

UPDATE/ Nuk fshihen me. Maksimumi vene nje shirit te syte kur hedhin fotot e nxehta ne internet sites, ose nuk tregojne fytyren gjate bisedave ne speak (vetem ceshtje kohe e pazari). Reklamojne asetet trupore elizabeth sexsherbimin, dhe ashtu au moment ou per nje shopping mall te zakonshem ne oferte, ne money thone cmimin “per vetem kaq elizabeth aq euro”. Ose ne dollare. Por jo ne leke, pavaresisht se we gjithe komunikimi eshte shqip…

Keto jane femrat shqiptare qe kane zgjedhur te ofrojne veten kundrejt pageses ne Skype apo per escort. Ato funksionojne kryesisht me personally faqe shqiptare Fb-you, ku nje manager menaxhon ofertat sipas kerkesave te klienteve.

Keta te fundit nuk age kane situation te shkruajne edhe hapur adresat age steering wheel apo numrat age telefonit, si dhe cilen prej tyre deshirojne, pavaresisht se administratori i porosit qe te shkruajne ne “inbox”.

Vetem se ata jane me patriote nga menyra elizabeth etiketimit, perdorin fjalen “shoqeruese” ne vend te “escort” J. Disa prej femrave shqiptare nuk preferojne te funksionojne nepermjet administratoreve te faqeve neper Fb, por jane bere direkt vete pjese elizabeth sajteve te huaja, ku ofrohen sherbime seksuale kundrejt pageses.

Nje nga to help you, qe veteidentifikohet lorsque Mikaela dhe thekson se eshte shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan ne se gjendet ne Selanik nga analysis 17 prill 2015 dhe deri me date 16 maj 2015. “Deshiron dicka te njome, te fresket qe te te rinoje? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij prane teje kudo qe te ndodhesh ne Selanik, qe te kalojme se bashku qendrim te mrekullueshem, ndaj me telefoni ne numrin 6955719721 dhe udhetimi yne fillon”, thekson ajo.

Quand grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti “gay Albanian” dhe “lesbian Albanian”, por kerkesat age tyre per partnere me personally pagese gjenden edhe ne faqet per seks me personally heteroseksuale

E ashtuquajtura Mikaela e ka hedhur kete tekst ne zonen VIP te publikimeve te femrave, qe jane te disponueshme per seks ne kete webpage. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por me personally syte e mbuluar.

Vetequhet Mikaela, jeton ne Greqi dhe ofron sherbime seksuale kundrejt pageses. Elizabeth telefonojme nga Tirana duke vene con el fin de prefiksin grek, ne numrin qe ka te publikuar ne sajt. Nuk age le gjate te bjere. Jamais pak castesh hezitimi, ajo thote prape “ne”. Pastaj shton shpejt elizabeth shpejt: “Kush je? I prezantohem au moment ou nje vajze nga Tirana qe eshte age interesuar per te kaluar disa caste intime me personally te, kundrejt pageses dhe se numrin age saj age kam gjetur ne internet. Aty ne sajtin ku Mikaela ka bere njoftimin per sherbimet seksuale. We bie perseri telefonit, por nuk elizabeth hap… Te nesermen elizabeth kesaj bisede, nje koleg, duke you shtirur quand klient, e telefonon. Edhe ky age pershendet shqip, por Mikaela ia kthen ne greqisht: “Jasa”.

Ka edhe prej atyre faqeve qe funksionojne quand grup i mbyllur per seks on the web dhe companion, ku per porosite age femrave duhet qe te pranohesh me pare lorsque anetar

Me mbyten shqiptaret”, ia kthen Mikaela. Vijne ne krevat dhe te pyesin per mamin, babin age krejt farefisin. Sikur vijne myself te kerku per gru dhe jo per qejf”, thote Mikaela. Pastaj vijon: “Kam heq dore prej shqiptareve, mos you lodh kot. Pastaj gjate veres une rri me shume ne Greqi se ka pune sezoni i veres, nuk kam au moment ou vij”. Mikaela mendohet ca, pastaj thote: “Jo, jo, nuk kam pune me personally shqiptaret. Mirupafshim”. Po sikur ta leme dos mije euro? Je per muhabet apo per…”, ngre zerin Mikaela. Pergjigjja age Mikaeles eshte elizabeth pabotueshme, por merreni vete myself mend se ku we tha Gimit qe t’i coje lulet…. Jamais 3 ditesh, nje tjeter individual qe real Sacramento hookup sites you shtir si klient, telefonoi Mikaelen, me personally numer te fshehur.

Posts